Alex Storckenfeldt.

Alex Storckenfeldt.

"Alex Storckenfeldt 22 år gammal och internationellt erfaren efter flera år i formelbil men kör numera STCC för Volvo. Han klassas av många som en av Sveriges mest lovande unga talanger. "

Jag undrar bara hur jag kan ha missat den där förrut. Men ibland springer man väl på små grejor så man hittar nya intressanta saker att kika på. Ojojoj, vad ska man säga ? Smulan då >_<

En ovanlig lördag.

Idag har jag umgåtts med min kära syster några timmar, vi sprang runt och yrade på stan i Nyköping. Jag handlade mycket välbehövliga saker... Eller ja, smink mest. Men d är ju välbehövligt om jag ska våga visa mig utanför ålbergas gränser ! Eller jag fick ju höra igår att det inte var säkert här längre. Så jag har bestämt mig för att jag ska börja med att låta bli att hämta posten i pyamas. Får se om jag lyckas eller inte. Sen gjorde vi lite andra viktiga saker. Mycket spännande. Så var jag hos broder en sväng och fikade. Söta mina små änglar är då. Blir alltid lika glad av att se dom :)

Torsdag/Fredag

Igår råkade jag visst springa på ett par skor som jag vart helt kär i. Så nu står dom här hemma och ser fina ut. Mycket trevligt ! :)

Idag har jag vart ensam hemma i stort sett helaste dagen. Men jag har faktiskt gjort lite nytta, som att tvätta, stryka och lagat mat åt mor & far. Dom tyckte d va gott med, sa dom i alla fall. Ja dom var hemma och åt, så var syster med barn här en sväng. Men sen vart man ensam igen. Tänkte åka ner till broder, men med tanke på hur d lät när jag sa att jag tänkte d så låter jag bli. Sitta här å ruttna själv är ju sjukt mycket roligare. Men annars blir d väl ett jävla liv. Tror jag ska åka hem till mig imorrn, kan lika gärna sitta ensam där som här.

Känns som jag bara inte orkar med allt nu. Spelar ingen roll hur man gör så blir det fel i alla fall. Jag vet inte, d känns fel. Lovar man någon så känner man sig dum när nästa kommer sen. Men förlåt i alla fall, vet inte hur jag ska göra för att det ska bli rätt.

BLÄ !

Nu har smartis smulan varit igång och lekt här, och med det har jag tappat bort vad jag hade för sidlayout. Så nu fick det lov att vara den här tills jag hittar mig en bättre. Tack och hej.

Vingåker !

Jajjemen, idag bär d av till Vingåker med mammsing. Där blir d F-O och antagligen realcar ! Jag gillar d sistnämda mest. En sådandär smulan butik, leeeksaksaffär känslan. Får se vad som hinns med sen. Men till att börja med så är det nog dags att åka hem till landet.

Tjohej !

Göta kanal 1

götakanal


I tisdags gick Göta Kanal 1 på tvn, jag och pappsen satt som klistrade. Den är sjukt rolig, man måste bara vara med i d ordentligt. Smulans absoluta topp 3 i det roligaste som jag kan komma på just nu.

1. "Nu har dom skitit i d blå skåpet !"
2. När dom ska köpa tillbaka båten och den unga killen kallar "nya ägaren" för turk: "Jag är inte turk, jag är kreek !"
3. Den eviga kanotpojken som alltid är ivägen.

Nu måste d snart vara dags för 2an ! Tycker iallefall jag ! Nån frivillig ?

Minnet är bra...

Men kort, ungefär som en guldfisk. Jag kom nämligen på något jättesmart förrut. Nått som gjorde att saker och ting kändes bättre. Jag undrar verkligen vad d var, någonting jag tänkte att man skulle tänka när man va lite nere. Kanske är dags att söka hjälp för mitt minne snart ! Haha, nae nu får jag skärpa mig.

Gårdagen !

Jahopps, igår utgick vi. Förfestade hos Viktor med Fannie, Clara, Richard & Miken. Det var trevligt, sen pallrade vi oss ner till otten. Var rätt trevligt där med, bästa var nog när vi kom dit. Stog en Hummer limmo utanför ! Då fick smulan något att dräggla över en stund. Mycket trevligt ! Inne på otten var det inte så överdrivet mycket folk. Men d gjorde inget, fick till nån skum fylla igår tror jag. Känns som d idag i alla fall. Jag brukar inte bli bakis. Inte allt för ofta i alla fall. Men men, lite trevligt folk fanns det där ändå. Kort sagt en trevlig kväll.

Känns inte ett dugg bra det här. Men varför ? Kanske är bäst att bara gömma sig ett tag, gå i ide eller nått. Komma fram med värmen sen.

Jahopp.

Jag är nog faktiskt världens hemskaste människa, känner mig som d i alla fall. D spelar ingen roll vad alla andra säger heller, för d ändrar inte hur d känns. Den positiva smulan försvann lika fort som hon kom, nu är vi tillbaka på 0 igen. Men är d såhär d ska kännas verkligen ? Jag gör säkert allt fel som vanligt, jag bara sabbar allt.

Julen 2006

Igår åkte jag en sväng till farmor & farfar på förmiddagen lämna av deras julklapp och åt lite knäck. Sen bar d av ner till syster, där jag faktiskt fick lite julmat ! -Julen räddad ;) Sen efter maten så fortsatte jag färden till mina kusiner. Missade det bästa på hela kalle ankat. Men d gör inget, senare kom mor och far dit och även en morbroder med familj. Faktiskt väldigt trevligt. Han var för mätt för att äta gröt, men nåra öl rann lätt ner på kanten av all mat. Han är skön han ! Sen idag har syster med familj vart här och ätit. Trevligt trevligt. Utgång imorrn. Ska bli roligt tror jag.

GOD JUL !

Nu vart man väckt för ungefär kvart i 11, när mor & far skulle åka till mormor och morfar. Jag undrar då hur dom ska hinna in till Nyköping på en kvart. Men det är väl upp till dom. Själv ska jag väl, duscha och äta lite frukost. Sen bär det av till farmor och farfar en sväng för att lämna av deras julklapp, och vidare ner till syster. Sen blir det nog att åka hem för att stoppa något i min stora mage. Eftersom mina  kusiner och co skulle äta vidrig kalkon så avstår jag gärna. Men vaddå jul ? D ända juliga här omkring är lite tomtar och en ful liten gran och självklart julklapparna då. Men men, d löser sig säkert d är ju inte precis som att man har hoppats på nån pangjul precis. Såg när jag vaknade att jag hade ett missat samtal från någon okänd männska. Lustigt att jag inte vaknade, signalen skär ju genom öronen i vanliga fall. Men å andra sidan sov jag ju väligt gott kl 03.44 med så. Vem mer än jag ringer till follk så dags ?

Ajja, GOD JUL ! :)

Årets fulaste julegran !

Gustav och jag har ägnat vår dyrbara tid till att klä vår julgran här hemma nu. Dagen började med att det kom in en gustav kl 8.50 å skrek "HALLÅ !". När stackarn inte fick en snarkning till svar än så skrek han en gång till ännu högre, då frågade hans snälla faster vad klockan var för att han skulle gå. Men killen är ju smart så han gick ju bara till trappan och skrek på sin far för att fråga vad klockan var. Och självklart svarar han att klockan är halv 11. Bara för han vet att jag gör mig ansträngningen att titta efter.  Tack och lov tröttnade Gusse på segis faster och gick upp igen. Då fick man sova viidare, tills broder kom och gapade. Sen somnade jag visst om igen.

Men sen kom vi till granen då. Den fulaste genom tiderna lätt ! Jag gillar till och med vår gamla barrande plastgran. Som vi hade sen 1988 för att det var någon liten madam som ville äta upp granen. Jag nämner inga namn, men jag antar att det var nån liten tjock smula som var hungrig. Nae men årets gran är ca 1 meter hög ! D är ju nästan så det räcker med att säga d, men jag kan för skojs skull fortsätta. Jag provade belysningen precis innan jag satte dit den i granen och den funka hur bra som helst. Men när jag hade satt dit den fungerade den självklart INTE ! D är sådant som får humöret att sjunka flera grader. Men så fortsatte vi i alla fall. Varannan kula flög i backen kändes det som. Men nu sitter dom i, men alla i en klunga ungefär. och glittret är vitt och silver. Och självaste stjärnan guldig. Mer omatchande gran får man nog leta efter nästan.

Ursch och fy ! Undra hur det blir imorgon sen då ? Giva hit min julmat bara så är jag nöjd sen.

Förste svensken i rymden är på jorden.

Christer Fuglesang är tillbaka på jorden, och av alla människor så har JAG suttit klistrad framför TVn för att se detta. Jag tror bestämt att jag blir lite mojje av att vara här i skogen. Men pappsen kom fram till att kommentatorn som sitter och babblar måste ha ett konstgjort öra. D är enormt stort om man jämför med örat på andra sidan huvet på honom. Efter han hade sagt d så var d enda man såg på TVn ett stort öra.

Min pappa är klockren tycker jag, under mina timmar jag har varit hemma sedan igår så har han fått ur sig hur mycket roliga saker som helst. Fast hälften av dem är ju kanske lite elaka, men d gör inget för d är bara lilla jag som har hört dom. Sjukt roligt ! :)

Telefoooon !

Min numera trasiga telefon ringde precis för en stund sedan. Mycket trevligt att någon vill prata med lilla mig, speciellt när jag är här ute i skogen helt ensam. Eller ja mor & far bor ju här med. Men som sagt trevligt att prata med nån i en lite yngre ålder. Tjoffe är rolig när han är nykter han, enligt min mening i alla fall. När han är full med för den delen. Vad koms det fram till då ? Att jag är blyg, och låter jättesur när jag svarar i telefonen (Men jag har lovat att jag ska bättra mig på den saken). Tjoffe får lock för öronen när han åker ner i en svacka. Tjoffe skriver väldigt bra och roliga blogginlägg (klicka här för att se) som jag är väldigt fascinerad över. Spännande med billybokhyllor till månen och allt vad det är. Jag har tydligen smittat ner herrn med min förkylning med, men jag tror stenhårt på att det var tvärtom. Hm, väldigt roligt att det händer någonting när man sitter här ute som sagt. :)

Dagen före dagen före..

Idag har jag shoppat julklapp till mor från far i nyköping. Så vart jag barnvakt åt systers dotter när jag stötte på dem där. Snäll liten flicka det där, men blä vad folk kikar konstigt på en. Gillar inte att vara barnvakt sådär mitt bland allt folk. Efter jag var färdig med allt styr på stan så bar det av till mormor & morfar med deras julklapp. Men det var bara mormor hemma, så försökte hon som vanligt tvinga mig att äta mat. Men jag slapp undan med lite saft och en bulle, som faktiskt inte var bränd i botten.

Så frågade käre mormor om d var något speciellt jag ville ha från huset. Men jag sa att d inte va något speciellt, eftersom jag inte är så girig som vissa andra i släckten. Morfar vet förhoppningsvis redan vad jag alltid har gillat i huset. Men d märks, vet han d inte så är d väl så d är. Jag tänker som sagt inte kräva något.

Har även vart hos bror min idag och ätit pizza. Full fart på barnen som vanligt ! Men lyckligtvis hamnade smulan på ena sidan soffan och broder på andra. Jag gillar kökssoffor kan jag lova ! Vidare hem sen och knåpa ihop ett kort till min käre sponsor Krister. Så kom han hit med en julblomma åt lilla mig, den tackar jag så hemskt mycket för ! Fick ett fint kuvert med lotter med, men d får vänta till julafton. Så fick han sin blomma och det vackra kortet. Han vart förvånansvärt glad, och så kom vi fram till att smulan ska inhandla en ny overall i mellandagarna ! Wihuu :)

Mumsi !

Jahopps, nu är man hemma då. Pappsen är i alla fall glad å se lilla mig, d verkar så. Tyckte vi skulle äta SS å sådär. Jaaaaaa ! Glass är gott. Som när jag var väldigt liten, "är det nån som vill ha SS till efterrätt (kodord för att lilla smulan inte ska fatta)" Men då gapar lilla jag: "Jag vill ha glass !" Som sagt var det väldigt trevligt. Men så fick jag ett tragiskt besked med ! Vi ska skrota min pärla ! Min 900a som jag växt upp i. Den vart sämre än vi trodde i E-tuna. Vi trodde att styrväxeln hade gått och en drivaxel bara. Men icke då ! Hela tornet hade flyttat på sig med ! Och då kom vi fram till att vi tar rubbet från pärlan å sätter i den blå karossen, som jag så duktigt plockade ur å kapa ur allt så fint i förra vintern. Lite bra iaf, eftersom min kalasmotor fortfarande är piggelin ! :)

Precis som vanligt.

Nu vet jag absolut varför jag inte gillar julen, bara massa skrik och bråk på vissa. Jag fattar inte hur man kan vara sådär. Jag trodde att julen var till för att man skulle ha trevligt. Men nejdå, inte i vår familj vad det verkar som. Men d ska jag lägga på minnet till nästa år, för tills dess ska jag hitta nått bättre. Slippa en ensam jul, som ny tydligen inte ska vara ensam. Eftersom nån annan har lovat åt mig att jag ska iväg. Tack för den passen ! BLÄ ! Jag orkar faktiskt inte med det här, igen ! Hoppas på att alla andra får en fin jul i alla fall. Min blir då inget att hurra över. Jag är faktiskt trött på d mesta nu.

Jul lov !

Avslutning idag, ganska trevligt faktiskt. Förrutom att jag är sjuk, ont i halsen å snorig även lite feber tror jag med. Trevliga dom va som bjöd på julmust å skinkmacka, men jag är ju otacksam å inte smakar ens. Gillar inte å äta när jag har ont i halsen. Men d luktade gott i alla fall. Men nu är det jul lov som sagt då.

Gick ner till stan för att inhandla en julklapp från Emmis till sin jobbarkompis som alltid är så snäll å ger barnen fina presenter. Så nu ska jag packa ihop mina grejor och åka för att leverera den. Köpa sista julklapparna med sen bär det av hem till landet och mor & far. Ska bli skönt, om man får vila lite. Annars tar jag mig friheten och gör det i alla fall. Ska bli sjukt skönt :)


Höhö !

Måste skriva ett nytt bara för att Santosh drägglade ner min kudde i Sthlm ! Stackars mig.


Smulan funderar..

Jag tror faktiskt att jag har endel läsare här i alla fall. Lite skoj att se faktiskt ! Fast det kanske inte är så speciellt intressant att se vad jag skriver men ändå. Jahopp, just nu händer faktiskt ingenting alls. Ganska tråkigt, skulle iofs kunna städa eller plugga. Men jag är faktiskt riktigt seg, trött på att plugga. Och städa ser inte heller så speciellt lockande ut. Men man kanske inte ska låta bli att skjuta på det.

Jag under mina funderingar idag kommit fram till att jag har det sjukt bra. Underbara vänner som alltid finns där, en kalas familj. Vad mer kan man begära ? Sjukt igentligen att det alltid finns någon som får en att le, om man skulle vara lite nere på nått vis. Hoppas jag med är till nån nytta för folket ;)

:)

Mitt pluggande halva nätterna nu dom senaste dagarna har gett resultat. Eller ett i alla fall ! VG i psykologi, den tackar vi för ! Grymt nöjd med det faktiskt, jag är ju inte så smart på att analysera och prata massor och greja. Sen blir man trött istället, sova är något som jag faktiskt är riktigt duktig på. Om jag väl somnar alltså.

Pluggandet skall väl fortsätta nudå.

Vad har vi här då ?

Vad har vi

Fick precis en länk till en trevlig sida med lite bilder från E-tuna den 10 december. Bilden förestället då mig, som blir borttryckt för jag vill åka fortare än den prickiga bilen. DOKUMENTERAT ! Nej nu ska jag lägga ner surerierna därifrån. Kan ju vara glad att jag inte sjunker lika lågt som vissa andra iaf. Eller ja ! Nästan alla damer som kör. Men absolut inte alla !

Har tillbringat eftermiddagen i Linköping ! Smulan har köpt mer julklappar åt folket. Eller familjen i alla fall, riktigt nöjd faktiskt ! Nu återstår endast fyra julklappar ! En till lilla plutt Miranda, en till mor min, en till mormor & morfar och Farmor & Farfar ! Det blir en senare dag.

Nu är det plugga som gäller resten av kvällen, finns otroligt mycket för en smula att göra !

Inhandling av julklappar !

Idag har jag tillbringat hela långa eftermiddagen med Fannie på stan. Vi shoppade lite julklappar och åt lite keebab. På vägen hem tänkte jag på hur nöjd jag var med  mina tre inhandlade julklappar, men jag kom senare fram till att jag faktiskt hade köpt fyra. Dessvärre måste jag fortsätta inhandlingen imorgon. Men då bär det av mot Linköing. Jag vet precis vad jag ska köpa till min käre far. Och eftersom att biltema ligger där så är det ju bara gasa iväg imorgon efter skolan.

Nu har jag bara kvar att köpa julklappar till:
Papps
Mamma
Broders flickvän
Systers pojkvän
Broders dotter
Broders son
Systers dotter
Systers son
Mormor & Morfar
Farmor & Farfar

Med andra ord så är jag bara färdig med broder och syster. Men så är jag ju nästan färdig med barnen med. Jag har kommit fram till att det är sjukt kul att köpa julklappar ! Speciellt när man hittar nått riktigt roligt att handla ! Å när man ser att den som får den blir glad. Det är julens höjdpunkt !

Helgen !

Smul

I fredags utgick Fannie och jag till otten, innan var vi på förfest hos maria ! Mycket trevligt och hemskt mycket grattis på födelsedagen igen ! Kvällen var trevlig, träffade på broders arbetskamrater. Fasnade även på en fin vimmelbild. Men den vill inte Fannie att jag lägger ut någonstans så jag är snäll och låter bli.

Igår var vi hos Alex på fest, d va mycket trevligt d med. Alltid roligt med lite nytt folk, eller ja nygammalt ! Den otroligt vackra bilden föreställer mig utanför Alex hus, när jag av nån anledning leker markolio. Men ja, jag är väl inte som alla andra helt enkelt. Så kan d vara. Men som sagt var d mycket trevligt där.

Idag vaknade man hemma i sitt lilla rum hos mor å far, var uppe och vandrade en sväng vid 9 tiden. Men insåg att d va bäst att sova en stund till. Sen har vi bara ätit mat och kikat på Göta Kanal, laddat inför 2an ! Nae, denna dagen har varit en riktig segdag. Men sånna måste man väl med ha ibland.

Seegt !

Idag är pluggarsmulan i farten. Psykologi är ganska intressant har jag kommit fram till faktikst. Konstiga grejor man lär sig ibland bara. Men nu är den kursen slut snart. Skönt på ett sätt. Snart är det sovatajm för lilla mig. Men ibland är det tur att man är kvällspigg, nyss till exempel. När käre far ringde och undrade om jag visste vad det var för kod på tankkortet. Jag trodde faktiskt inte han var vaken den här tiden på dygnet. Men han kanske är på g tillbaka till sina tider han alltid haft nu igen. Men han borde inse att han inte är ung längre. Nä min pappa är söt :)

Simlektion !

Idag har vi haft vår käre lektion i simning i skolan. Jag, Fannie och Madde. Mycket trevligt. NEJ tack ! Sista gången jag gjorde något i den stilen. Jag har iaf kommit fram till en vettig sak. Känner man sig inte bekväm att stå framför 20 killar och prata om simning så ska man absolut inte stå framför dom i bikini. Så Nae, d va inget vidare trevligt. Sen ville Patte och Richard dränka mig. D va ännu mindre trevligt.

Imorrn är det äntligen fredag ! Då är det utgång som gäller. Kommer nog bli roligt. Men så kommer vi till den eviga frågan : Vad ska man ha på sig ? Men som vanligt har jag kommit fram till ett bra svar. Ett riktigt klassiskt smulan svar: De löööser sig ! ;)

Eskilstuna !

Gick väl inte sådär kalasbra om man säger så. Men dagens resultat :

Första heatet: Starten gick bra, fick i 2an perfekt. Efter att växleriet har krånglat mycket på senaste tiden med den bilen. Låg jämsides med en annan å båda vägra släppa. Å eftersom jag fick innern så är jag ju klart envisast. Men då la hon om ratten å då fick jag hälsa på vallen, vilket hon med fick så jag förstår verkligen inte vad det var bra för. Men så var det i alla fall, slutade sedan 2a efter henne och efter att 2an hoppat ur många många gånger under dessa 3 varv.

Andra heatet: Satte vi stropp till 2an, va lite efter i starten. Men lyckades hänga på Jeanette de tre varven till mål ! Vilket jag är väldigt nöjd med eftersom 2an fortfarande hoppade då och då (banan var ganska dålig). Och med 900an har jag väl inte lyckats hänga på nån på senare tid. Så är Jeanette en grymt bra förare med, det är inte att förglömma !

Tredje heatet: Fick inte i 2an i starten, men lyckades komma ut tvåa i alla fall. Efter samma som vann i första. Jag kom ikapp bra och var på väg om till och med, helt otroligt vad jag lyckades pressa bilen. Eller så var det kanske så att någon åkte sakta ! Men nej d gick inte för sig, då gjordes d på samma sätt som i första. Lägg om ratten bara så finns d en fall att sätta smulan i. Men så kom det någon annan och lyckades trycka in nosen i mål före mig. Hade jag hållt mig snällt på min andra plats hade jag sparat mig två startspår till finalen. Men jag kunde väl inte låta bli att visa att jag fanns och dessutom göra personen medveten om att det gick för sakta.

A-Final: Var femma in i finalen och valde därför startspår näst sist. Hade att välja mellan 5 och 6, och jag valde självklart 5. Fick återigen inte i 2an i starten, när jag väl fick det så var jag i stort sett sist iväg. Men så kom en Jeanette farandes, men det var väldigt förståligt om man säger så. Då gick en drivaxel, och jag som gasglad ville komma ikapp dom andra snurra först en gång. Sedan ett halvvarv senare en gång till. Såg då att ledaren kom i full fart så jag väntade så hon fick åka förbi utan hinder. Samtidigt såg jag att dom andra var en bit bakom, och backade därför snabbt över så jag skulle kunna åka iväg direkt efter de hade passerat mig. Men NEEEEEEEEEEEEJ då ! Då kommer min käre vän från första och tredje omgången antingen syn, eller med spagettiarmar, (fanns säkert en bra anldedning skämt å sido !) i full karriär PANG ! Rakt in i min frontm så att styrväxeln pajjade.  Så sist kom jag i den finalen.

Och med mig hem fick jag en liten pokal och en 900 som även den nu är SMULPAJJ ! Suck & stön & bröl ! Nu ska jag gå å gräva ner mig till nästa år. Och en annan hemsk sak med dagen då ! Min älskade overall, den är helpajj nu ! Jag gör smulpajj av allt ! Men det positiva är ju i alla fall att jag måååste köpa en ny nu !

Vill även tillägga att jag tycker det är väldigt dålig stil av vissa damer att "gå ihop" för att få bort någon annan ! Hur lågt får man sjunka ? Fatta vad avundsjuka man kan vara på någon annan, bara för att någon annan är så mkt bättre än er. Shit vad omoget ! Och dessutom i er ålder ? Detta är folkrace vi kör. Må bäste dam vinna ! Men som sagt idag så blir det mycket mer åka med seniorerna nästa år ! MYCKET MER !

Lastat och klart !

Idag har jag haft en heldag med Far min, och med det har jag kommit fram till att vi har väligt bra team work han och jag ! Vi har iaf lastat och lagt om lite däck tills morgondagen. Självklart har jag provat bilen till snickeriet och tillbaka med. Och tro det eller ej ! Men växlarna verkade fungera som dom skulle. Det återstår att se imorgon om det vill sig. Ikvällen blir lugn i alla fall. Skjutsade mor i morse, sen när jag kom hem somna jag så sött om igen. Tjugo över elva kom pappsen ner och frågade om jag med ville ha frukost. Väldigt förvånande ! Han måste varit väldigt bakis, med tanke på att han alltid är uppe och springer kl 7 i vanliga fall.

Måste bara tala om att Hanna är skönaste tjejen verkligen ! Vilka jäkla grejer du har att säga. Grymt rolig och alltid bäst ! Ellinor är klart inräknad i det bästa med såklart ! Ni går ju på samma biljett :)


Kvällen

Ändrade planer IGEN ! Hanna och Elli skulle skutta ut på krogen i Nyköping idag dom. Och när jag kom hem var det en liten Gustav och en ännu mindre men nästan tyngre Stina här. Så eftermiddagen gick åt att busa järnet med småttingarna. Kan ju passa på att tala om att jag nog är sjukt förtjust i att leka ta. Är man barnslig så är man. Men jag trivs bra med det för den delen med ! Alltså orkar jag verkligen inte åka ner till dom. När man talar om trollen så ringer Emma. Nyfiken i en strut som hon är ! Men kvällen ska jag tillbringa i Norrköping med Zandra och Jimmy. Det kan nog bli trevligt, skulle jag tro ! På tal om ingenting så går min telefon på högvarv nuförtiden ! Jag har nog blitt lite populär kankse. Eller jag kan ju alltid önska !

Årets första lussekatt !

Fannies och min lunch idag vart varsin lussebulle ! Den var väldigt god med massor med russin i. Så nu har jag kommit fram till att min mor ska baka lussekatter å pepparkakor å såntdär smaskigt. Jag är då mest ute efter degen !

Nu är det ungefär en timma kvar till helgen. Och då ska jag kasta mig i bilen för att köra hela vägen hem till mina kära föräldrar. Men dom vill inte umgås med mig ikväll i alla fall, för dom ska iväg till pappsens chef och äta julbord. Jag får väl äta pasta å ketchup som vanligt då ! Nejdå, får se om jag drar mig ner till Richard och Emma för att busa med mina små söta syskonbarn eller om jag far iväg till oxelösund för att träffa mina små änglar Hanna och Ellipelli ! Men det återstår att se vad som händer och sker.

Imorgon däremot ska jag upp ganska tidigt för att skjutsa mor till nyköping. Allt för pappsens skull så han får dricka sina älskade pilsner ikväll. Jag unnar honom det, men då får han lov att köra upp till Eskilstuna på söndag. Och det är sjukt tidigt så gärna för min del. Imorgon blir det även att provköra min älskade pärla, innan den skall lastas. Annars blir det en lugn lördag när mor är ur huset.  Sen är det söndag, och det innebär tävlingstajm ! Dit längtar jag otroligt mycket.

Förresten kom jag på en mycket bra fråga. Varför heter det lussekatter ? Visst jag skriver lussebullar ibland med.  Men katt ? Den har väl inga mårrhår heller ?


Julklappar ?

                            Hamra

Nu har jag suttit här och skrivit ett sjukt långt blogginlägg. Sen när jag är klar så har det tagit alldeles för lång tid, med andra ord försvann allt ! Men vad hade jag skrivit då ? Någonting i stil med detta :


 

Att efter skejtningen på gympan idag så begav vi (Fannie och jag) oss till city för att kika efter julklappar. (Innan vi tog en fika med maria) Och jag har kommit fram till att det är sjukt svårt att hitta något när man letar sådär. Men för min del blir det att använda min tankeboll lite innan nu tror jag. För det bästa med julen enligt min mening är att se när någon blir riktigt glad för en julklapp, som råkar vara just från mig ! Och med det kan jag tala om att min absoluta favoritjulklapp att ge i år kommer absolut att vara Richards (min bästa och ända broder). Han ska få en jättefin skylt till garaget, med namnet på deras hus. Å lilla Gustav ska få nått så kul som en pruttkudde av sin söta faster ! Jag menar då inte att han bara ska få en pruttkudde. Men va sägs om en subaru kanske ? Men resten ? Vad vill ni ha ? Eller Mammsen vill ju ha en ny tvättkorg så d är väl bäst hon får en som hon tjatar. Så hon kan fortsätta tvätta åt lilla lata mig.


 

Men så fortsätter vi med den eviga frågan: Vad önskar jag mig i julklapp ?

Jag har inga förväntningar för då blir man bara besviken. Men för att så skriver jag en önskelista utan ordning.


 

Rally- eller rallycrossbil

Ny overall (trelagers)

Peltor hjälm

Tävlingsskor

Balaklava (svart)

Ny kamera

Minneskort till gamla

Glas

Fjällen semester

Presentkort (Kläder/Skor)

Parfym (Lacoste den röda)


 

Vad säger vi om den då ?

Johnny säger att han också skrev en sådan önskelista när han va 5 år. Men den tackar jag för !


 

Jag gillar mer att säga att jag inte önskar mig prylar till lägenheten, inte massa krafs och absolut inte kläder. Eller det beror ju på vem som köper dom. Min moster gav mig någonting riktigt hemskt och fällde den fina kommentaren ”D bara stog Jennie på den” förra året. Tanken är jättefin, men jag blev faktiskt ledsen. Jag menar klär jag mig så himla illa ? Men men, nu är det kanske sovatajm ? Och hoppas på att Mr J inte ringer klockan 04.47 imorgon, vilket han gjorde häromdagen. Lyckligtvis hann jag inte ens svara eftersom han snällt kanske kom på att jag inte var så pigg så dags på dygnet. Bara för han är en riktig postis :)


Torsdagen !

Ja, nu sitter lilla jag i skolan och väntar på att åkta å gympa snart. Dessvärre tror jag inte jag kommer att överleva att skejta (nej jag kan inte stava). Men det är ju sådant som märks. Idag har jag faktiskt varit duktig, klarat av att göra det jag skulle i flash förrut. - Applåder för mig !

Igår var jag hemma hos mor å far en sväng. Åt mat å vilade lite på vår underbart sköna kökssoffa, sen bar det iväg till garaget. Där far å jag gjorde sista rycket med 900an inför helgen. Dvs, satte dit fjädern höger bak igen. Eftersom vi lånade den i nyköping. Tjockisen fick hänga på spettet ! Det var väldigt jobbit upplysningsvis. Men nu är d ihop och klart i alla fall. Efter så målade jag så vackert ! Nej jag kladdade bara på lite där det behövdes. Det var är ju inte så vackert när det står Anders över hela bilen. Men nu är den blå/vit. Och imorgon eller på lördag står d vackert Smulan igen. Min lilla pärla det där ! Den låter riktigt härligt nu när käre broder har pillat med tändningen och allt med ! Hoppas på att den inte strular något på söndag bara.

Dom spelade jullåtar på radion igår med ! Mycket vackert, men endel låtar påminner en ju om hemska saker. Eller ja, hemska och hemska. D va väl bäst som det blev.

Last Christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special


Nu är det gympa som gäller !


Boliboompa !

Idag hittade jag någonting väldigt spännande på vår extremt roliga multimedia lektion. Ett spel på svt's hemsida. Bolibompa spelet. Det var i alla fall väldigt bra gjort i flash. Vilket vi med ska försöka få ihop nått spännade i just nu. Det roligaste med spelet var en vacker sång som jag och Fannie hade väldigt roligt med sen. Den gick nått i stil med "tralalala sill mackril torsk å aborree, är fisk jag vill ha".

Efter skolan gick vi och åt en väldigt smarrig kebab. Senare gick vi en sväng på stan. Och nu är man hemma igen. Jag funderar faktiskt startkt på att plugga lite. Det behövs ju om man säger så. Men det går ju fort när man väl gör det. Men så är d med den saken.

Pilates ikväll sen med ! :)

Tänka sig

Tänk hur mycket minnen man har igentligen. Funderade över detta nyss. Vad mycket sjuka saker man gjort i sina dagar. Under funderingarna kom jag fram till att jag verkligen längtar efter sommaren. Speciellt då till vecka 28, då första festivalen är. Och då även den största ! Tänka sig hur roligt man har haft i vimmerby.

Sommaren som var är ju klart roligaste minnet Fridas stol som rasa ihop. Den gav mycket skratt, stackars killar som satt i den. Dock inte samtidigt då. Frida "lagade" stolen mellan. Sen var det mycket trevligt att Stefan, eklund och Finnen hade med sig skinnsoffan. Tur man är liten å alltid får plats, nästan iaf. Och inte att glömma Danne, partyvännen nummer 1 i vimmerby. Om man bortser från Frida och Camilla då.

Sommaren -05, roligast då var helt klart när lilla micke och jag var ute å vandrade lite sent på kvällen. Så möter vi en dyngrak Zandra. Frågar lite snällt var hon hållit hus hela kvällen, men hon har innnngen aning ! Följde då med henne en bit på väg mot hennes boende. För hon va trött och ville sova. Men sen klara hon sig själv sista 200 meterna. Dagen efter tala hon om att hon hade knallat förbi husbilen och till slut hamnas hos grannen som snällt ville bjuda henne på lite mer att dricka. 

Sommaren -04, första semesterracet med Frida ! Vi har dock preskriberat de "roliga" händelserna detta år. Men nått måste väl sägas om detta år. En väldigt aprak smula på torsdagen, som absolut ville lägga sig för att sova efter att ha mått lite dåligt en stund. Precis brevid något hemskt på marken. Men Frida snäll som hon är tala om att jag inte kunde ligga där, å vips ! 2 minuter senare va man på benen piggare än någonsin. Stackars henne å ta hand om mig den kvällen. Regnade hemskt mycket detta år (som nästan alla). På väg hem på söndagen hade jag endast ett par kortbrallor som inte va dyngsura, å tävlingsskona. Pappsen undrade då var jag fått mitt gigantiska blåmärke som täckte nästan hela mitt högra knä. Sen vart han nog lite orolig när min kommentar var "Vilket blåmärke !" Senare när vi stannade för att äta var det några trevliga prickar som börja gapa på mig så fort vi kom ut ur bilen. Å käre far fråga snällt vilka d var, då han fick ännu bra svar. "Jag har aldrig sett dom förrut !"

Skulle kunna sitta här hur länge som helst ! Men jag väljer nog att avsluta där.

Måndag !

Ja, så va d ju måndag igen då ! Slö dag för min del, sov väldans länge. Men nu behöver man ju inte sova på en vecka eller två känns det som. Jahopp, vad händer i mitt liv just nu då ? Till helgen blir det tävling i Eskilstuna, dock med 900an. Kan inte gå annat än illa, tyvärr ! Men hoppas på det bästa endå. Heldag med far min om inte annat. D är ju alltid lika trevligt enligt min mening.

Sen har vi ju årets julafton då. Tanken var ju att vi skulle till mormor och morfar i år. Eftersom det är sista julen i huset, innan de flyttar. Men sen va d ju så trevligt att bara deras barn med respektive var välkomna. Alltså inga barnbarn, med undantag för "små" kusinerna. Visst för min käre broder och syster som har egna familjer. De har ju något att göra endå. Men då för min del blir det en ensam julafton. Fram tills vi ska äta gröt hos moster. För jag tycker ju gröt är så underbart gott. Nej, gröt är bland det vidrigaste som finns enligt min mening. D är väl bara hoppas dom får trevligt ialla fall.

Varför börja lilla jag skriva här nu då ? Jag har suttit å läst tjoffes blogg hela veckan och den är otroligt intressant. Så började jag själv skriva lite här då. Inte alls intressant eller så, men bara för att. Tidsfördriv för en liten smula ! :)