Tonight is the night !

Då kommer min sötnos och kramas ;D


image86

Gårdagen..

Åkte hem efter skolan och åt köttfärslimpa som är såå sjukt gott, enligt min mening i alla fall. Sen ringde telefonen å pappsing sa: - Info 10 står d. Som vanligt gapade jag på en gång att: - D är inte till mig ! Och mammsing att hon inte va hemma. Så svarade han med den där irriterade tonen, som man brukar ha när det är telefonförsäljare. Men så var det ju konstigt nog till lilla mig, och jag fattade ingenting först. Vem ringer från sånt nummer till mig?

Men det fick jag snart svar på, d va Roger från SAAB som inledde samtalet med ungefär såhär: - Du har sökt jobb här flera år innan va? ("JA D HAR JAG !") Jag ser att du har körkort? ("JA D HAR JAG!") Du skulle inte vara intresserad av att köra truck i sommar? (" JO ABSOLUT!") Så babbla han lite till å massa så bestämdes det att jag ska åka och träffa han i nästa vecka ! WIHUU ! Äntligen nått som går som planerat för min del ! Sjukt GLAD !

Så var jag även ute och gick en runda med mammsing på ungefär fem kilometer igår, då hitta jag något spänannde på vägen:

image85

Tack å hej för ett tag !

Lite bilder på Herrn med stort H !

kennie

Kennie på väg hem till mig efter tävlingen i linköping.

image83

Väldigt söt som vanligt i min fina kepa :)

image84

Och i helgen tura vi som sagt, helt nykter..

Ännu en helg..

Nu har en helg till gått, och denna helg spenderade jag i helsingborg hos min lilla Kennie. Vilket var väldigt trevligt enligt min mening, jag åkte dit efter skolan i fredags så jag var väl nere framåt halv åtta - åtta tiden. Då åt vi jättemumsig mat som vanligt i det där huset om jag får säga det själv. Sen tror jag vi tog det lite lugnt och kikade lite på tv, men jag har minnesförlust just nu så jag är inte säker. Sen var det redan sovtajm, för vi skulle upp tidigt.

Men min lilla älskling vaknade påtok förtidigt, strax efter kl 4 på morgonen vaknade jag av att herrn yrade om att han frös jättejätte mycket. Men felet var väl att han var varm som en kamin, så en kort slutsats kan man dra av detta: FEBER ! Stackars liten, men somnade om gjorde han och vaknade sen vid halv 7 tiden då vi skulle upp för att åka på folkracetävling i helsingborg. Vilket var spännande att se på, och Kennie kom 4a i D - finalen å ska vara glad för d tycker jag. För han körde jättebra tycker jag, och d gjorde Josse med som blev 3a i damernas A - final.

Sen på kvällen tura vi, alltså åkte vi båt fram och tillbaka till danmark. Jag, Kennie och Marcus jag hade väldigt trevligt faktiskt ! Så åkte vi hem sen å Kennie prata lite med Ulrik å snubbla omkring lite, sen blev det sovdags. Söndagen gick åt till att gå i kyrkan och vara duktig. Kennies kusin konfirmerade sig, så var vi hos dom en sväng efter. Sen åkte vi hem och tog d lugnt och så innan jag bar mig av hem igen tyvärr. Jag hade gärna stannat, för nu känns d tomt utan herrn.

Let's go Let's go..

Let's goo ner på staaaan ! Ska jag på lunchen sen så  jag kan uträtta mina ärenden innan jag åker ner till min lilla darliiing ! Bruum bruuuum i venton ;)

Men helgen då..

I torsdags kväll/natt kom min kära kennie hit, eller så hämtade jag han i klinga kl 2 på natten. Sen på fredagen var det skola som vanligt för min del, kom 10 min innan vi skulle börja. Men lyckligtvis hade vi börjat tidigare. Så på lunchen gick jag hem och hämtade herrn, så gick vi tillbaka till skolan och hade lite virtuella miljöer som inte gjordes ett smack på. Så efter skolan tog vi en tur på stan sen åt vi glass med Fannie och hennes co :) Så efter glassen blev d mat och efter d film med fannie och co.

Lördagen åkte vi hem till mina föräldrar och åt grillat, innan vi åkte en sväng till syster och sedan ner till broder och lilla Gustav som fick paket för han fyllde år i söndags. Så åt vi tårta och spelade fiskspelet han fick av mig (Jag vann som vanligt, men fuska skulle ju jag aldrig göra). Sen åkte vi hem en sväng och ringde till Karolina, sen vidare till garaget för att lasta och sådant. Så kikade vi på Göta kanal 1 eftersom alla bara måååste se den filmen enligt mig.

Söndagen gick vi upp tidigt tidigt och åkte till linköping och tävling, vilket gick skit för min del. I första så visste jag nog inte alls va jag höll på med och vilken tunna som stod var eller nått. Så i andra gick d bra till en början, fast jag slog i min arm och så efter några hundra meter försvann kopplingen. Så i sista gick väl bilen men jag körde inget vidare i alla fall. Så när jag skulle lägga i 1an i sista så fanns den inte, å finns inte nu heller. Sen så la vi 1 eget bud på den så var d 3 på den men min älskling fick den på d egna. D tackar jag för ! Så efter det åkte vi hem och lastade av packade ihop våra grejor och sen bar d av till min lägenhet igen, så duscha vi och skulle se Göta Kanal 2 men jag somnade innan halva. Sen skjutsade jag Kennie till bussen till kl 1 sen åkte jag hem och somnade som en slagen.


Sen säger jag bara BUHUU ! Min vänstra arm och fot har AJAJ !


Smuls avsäger sig..

Sitt ansvar med att skriva blogg, eftersom att jag precis nyss hade så bra argument varför jag skulle sluta.

Nummer 1: Jag har inte tid att skriva (här får man väl ändå ta sig tid !)
Nummer 2: Inga som läser min blogg i alla fall (men idag har jag haft 10 unika besökare)

Slut på argument, jag får väl fortsätta då. När jag har tid, men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.


...

"Det finns en fagrare glans, någon annanstans
Du får hoppas som om himlen fanns, och tro och be att det ska gå"

Duktig smula !

Idag har jag städat hela mitt lilla rum hemma hos mammsing och pappsing ! Väldigt starkt gjort, och det tog tid med ! Över två och en halv timma tog d, men d kan vara för att jag hitta intressanta saker att rensa bland med. Men nu är d gjort, så jag slipper skämmas så mycket för mitt lilla rum. Sen åkte jag hem till min lilla lägenhet och rensade lite, men sen slutade jag och mer har det inte blivit. För jag har numera sprängont i huvudet och är väldigt väldigt trött. Kan vara för att jag inte har sovit ordentligt, vilket inte är mitt fel. Men ingenting har väl någongång varit med fel å andra sidan ? Jag är ju oskyldig som en bruuuuuud ! ;)

Botkyrka MK

Hade då tävling idag som jag kom på i veckan att jag ville åka. Så upp halv fem imorse å fixa lite sen iväg. Jag höll mig vaken till nyköping, sen slocknade jag och vaknade när vi passerade Tumba Centrum ungefär. Sen var det inga konstigheter, lasta av, gick å anmälde mig, besikta bilen och gick senare banan innan förarsammanträdet. Som vanligt med andra ord. Efter detta kikade jag lite på seniorerna som åkte före oss, jag måste säga att jag gillade Johnnys första heat med en härlig andraplats.

Sen var det dags för mitt första heat, hade startspår 3 vilket var ganska hyfsat enligt mig. Men vad hjälpte d när arrangören inte hade vattnat banan innan ? I första böjen blev det som en vägg av damm. Såg inget alls så jag visste inte ens var jag var, men ut därifrån kom jag i alla fall. Som femma dock, men d ändrades till en fjärdeplats. Men mer hann jag inte för banan va lite för kort tyvärr. Eller så var det jag som inte va tillräckligt snabb. Fast om sannigen ska fram va banan lite kort, kunde varit ett varv till nästan.

Andra heatet fick jag startspår 6 vilket inte var något vidare. Hade ju inte en suck fast jag va med väldigt bra i starten. Så trea kom jag i alla fall ut och va på tvåan väldigt mycket nästan om va jag med men då vart d lite väl löst i backen så d gick inget vidare alls. Men trea blev det.

Tredje och sista heatet fick jag startspår 3 igen, och fick inte i 2an efter startren. Så sist ut men så kom innan första böjen var jag innanför näst sista bilen. Envis som jag är så släppte jag inte förren jag var om heller, sen så jagade jag på pappa Jacobsson jag hann peta lite lite på han men sen  hann jag inte mer för då var d slut. Som 4a i detta heatet, så var d slutåkit.

Hoppas..

Har kommit fram till att jag hoppas verkligen väldigt mycket. Högst upp på min hoppas - lista just nu är:

1. Att jag får tag på ett sommarjobb.
2. Att jag kommer in på den högskolan jag vill.
3. Att morgondagen kommer att gå bra på alla sätt.
4. Att jag hittar DENDÄR klänningen till studenten.
5. Att jag får som jag vill med studenten, annars kan jag väl likagärna strunta i d.

Finns 10000 saker till jag hoppas, men jag är inte har lust att gnälla om.

Antar att det är dags att studsa iväg mot garaget igen för att göra färdigt bilen tills LÖRDAG ! Wiiihu, smul is back in the game ;)


...

Stackars hon som flyter med
som aldrig lärde sig ta sats
Hon som ägna all sin tid
åt nåt hon inte ville bli
för det var bara där det fanns en plats

Det var ett bra tag sen...

Skärpning på mig, eller så kanske man ska ta och lägga ner detta ? Vet inte riktigt, men ja vad har hänt sedan sist då ? Jag har skrivit högskoleprovet som inte alls gick bra. Och så har jag varit i garaget en hel del av tiden. Detta var i korta drag.

Idag därimot har jag och min mammsing varit i Storstaden med stort S, eller ja, vi skulle åka till adidasshopen men vi hittade inte rätt väg dit. Så istället blev med skärholmen en sväng, sen bar det av hemåt och nyköping. Till mormor å morfars nya lägenhet. Med d säger jag bara JÖSSES ! Vilken utsikt och vad fint där var, men jag måste faktiskt medge att det kändes som nått inte stämde. Men d är väl för att de har bott i sitt hus hur länge som helst nästan. Men så är det, efter detta besök bar det av mot nyköping centrum. Där sprang jag över studentpjucks som passar mig i smaken väldigt bra. Plus en fin klänning som jag bara ska sy upp en mil så passar den perfekt på fredag !

I övrigt så sprang vi visst över en övermysig morgonrock till lilla mig, visst råkar den vara lite stor. Men då får man ju kanske plats fler i den. Detta måste jag prova, men d får vänta tills nästa helg. Förresten kom jag hastigt och lustigt på idag att jag är jäklans sugen på ett folkrace till innan rset i Linköping när jag ska åka ifrån herrn med stort H. Så botkyrka på lördag blev det hastigt och lustigt. Känns som d kommer bli jäklans roligt.

Men mest längtar jag efter nästa helg, då kommer Mr.K hit och håller lilla mig sällskap. Kan d bli bättre ? Jag tror knappast d. D är läskigt hur mycket man kan sakna någon igentligen, d värsta kommer ändå bli när han åkt hem igen. Fast då är det inte många dagar kvar tills jag åker dit. Underbart ! <3

Vänner som glömmer bort en är inga vänner ?