Att vara rädd för arbete..

image80image81


Måste vara väldigt jobbigt, tur som är så är jag inte rädd för att arbeta lite. Jag skulle vara snäll(!) och hjälpa min pappa med att byta koppling på en gammal Audi 80. När jag kom hem talade pappsing om att bilen inte hade kommit än, men att han inte hade hunnit färdigt med föregående kunds Saab 900. Eftersom min käre broders lyft gick sönder igår, vilket jag tycker är väldigt väldigt synd. Men då skulle jag vara snäll och hjälpa honom med den först, det var ju vara "lite" kvar på den. Så Pappsing satte dit nya handbromsviern och jag tömde bilen på olja, efter detta så bytte pappsing (med lite hjälp från smul) stötdämparna bak och jag skruvade fast dämparna i fram som han i alla fall hade satt på plats dagen innan. Lite trångt var det allt, men smul kan ! Sen så pumpa jag upp olja å hämtade nytt filter och fixade lite. Gick ganska bra ändå, sen var den bilen klar. Och när detta var klart och minst fem olika människor hade vart och stört var vi klara. Då var det bara in med nästa bil och riva isär motor och lådan för att ta bort kopplingen. Trångt var det faktiskt, men nu är det isär och nya grejorna ska sättas på plats idag.

Men för min del blir det inget garage nu, utan bowling med gympan och sedan försöka plugga lite innan jag ska till klubben för att gå på styrelsemöte och så ska jag tvinga zandra att umgås lite med mig å berätta hur hon haft det på sin resa ! Smul vill ju veta allt så :)

Datorkommunikations prov..

Har jag precis skrivigt, jag var nog väldigt duktig. Svarade på alla frågor utom en, men sen att man ska ha rätt svar är en helt annan sak. Datorkommunikation är inte min bästa vän och kommer aldrig heller bli. Kort sagt.

Årets första glass..

På halvars idag ! Sjukt gott enligt mig, och jag tror inte att Fannie säger nått annat. Mer glass åt smulan !

Återigen måndag..

Dagen har varit ganska trevlig måste jag säga, fick lite gjort i skolan faktiskt. Sen är det ju sol och blå himmel idag, vilket gör mig till en ännu gladare smula. Efter skolan spenderade jag några timmar med min goda vän fannie, väldigt trevlig liten prick är det. En som vän som hon skulle alla ha, fast d är knappt så att jag vill dela med mig. Bara lite, på deltid kanske. På tal om vänner så har min vän Zandra anlänt till sköna sveriget igen ( inte för att jag tror hon tycker det är så speciellt skönt här, men i alla fall).

Tävlade igår då, gick inget vidare alls. Nyrenoverad bil, men i första slog den igen på nått stift tror vi och med andra ord så gick ju bilen inget vidare bra. I andra gick bilen bättre men inte helt fint, men en tredjeplats lyckades jag med i alla fall efter en kass start. Och sista vill jag nästan inte prata om, en liten knuff å en geggig ruta var resultatet av starten. Jag letade lite mask utanför banan men hittade ingen så jag tänkte att kurbsen såg härliga ut att åka över. Så det gjorde jag och med och en 5te plats till blev det. Men bilen går ju nu i alla fall, och det känns ju bra. Så nu väntar jag bara på Linköping. Då måååste jag ju åka snabbt, kan ju inte vara sämre än vissa andra ! Går d riktigt illa får jag väl köra sönder bilen, hahaha ! Nejdå absolut inte. Ska bli jäklans kul och jag längtar massor dit.

Äntligen över..

Mässan i fredags, skönt som fan att den är avklarad. Så imorrn är det tävling, ska bli väldigt kul. Tänkte att jag kanske ska göra en tävlingsblogg. Inte för jag tror att nån är speciellt intresserad men d skiter jag i. För jag själv är faktiskt. Så jag inte glömmer bort allt som händer å sker. Nu ska jag gå och kika på nått braigt skämtprogram innan jag ska sova. Natti natti ! Håll tummarna för smul imorrn ! :)

En elak gubbe !

Smulan säger:ja d är synd om mig idag

Roger säger:Ja men en bacill på dig måste ju synas

Smulan säger:Höhöhö

Roger säger:den är ju större en dig

Smulan säger:kuuul


Jag tycker synd om Zandra och Ellan som får drass med han så ofta..


Hemgång..

Ja, nu är det time to go home till mor å far. För jag är sjuuuuk, säkert sjukast i hela trapphuset i alla fall. Nej ursch och fy. Hem och få lite sympati..

Man ska passa sig med vem man litar på, för den som utger sig för att vara en riktig vän är det oftast inte.

- Tyngden på dalskidan älskling !

Ja varför tänker man på denna replik just precis nu ? Väldans bra fråga, för att jag antagligen har feber och är trött och knappast orkar sitta på min lilla stol. En övertrött liten smula har vi idag nästan, eller i alla fall just i denna stund ! Shit vad synd jag tycker om mig själv nu, låter ju nästan snuskigt ego på nå vis. Detta slutar vi med på en gång.

Fem orsaker till att jag inte har tid att bli sjuk, utan inbördes ordning:

 1.
Vi har UF mässa på fredag, kan ju inte lämna dom andra att göra allt själva ( Då kommer ju stackarna vara utarbetade innan dom fyller 20.

 2. Jag ska eventuellt åka tävling på söndag ifall min licens hinner komma.

 3. Om det inte blir någon tävling ska jag åka till min sötnos å då måste man vara frisk !

 4. Jag som ska lära mig att äta ordentligt äter i stort sett ingenting när jag är sjuk.

 5. Det är sjukt tråkigt att ligga hemma sjuk, jag vill helst vara sysselsatt.


Buhuu !

Nu har min hals börjat göra ont med, så nu väntar jag bara på halsflussen som brukar komma när jag får ont i halsen ! Jag vill inte, jag vill inte, JAG VILL INTE !

Finfin :)

golfen


image78

Detta är då broders "nya" rallybil, som han håller på att plocka ihop. Jag tror den kommer bli väldans fin å allt, eller jag vet att den kommer bli d.  Jag är lite lite ganska mycket stolt över han ;)

Sjukling ?

Nu är d på så vis att jag tror jag kommer bli en riktig sjukling snart, jag vaknade igår och mådde inte så bra. Men det gick över när jag sysselsatte mig när jag kom till garaget. Igårkväll somnade jag som den lilla gris jag är hur fort som helst när jag hade lagt mig tillrätta och lagt ifrån mig telefonen, eller om jag ens gjort d ? Sen när jag vaknade denna morgon så mådde jag inte heller bra, jag har ont i mitt huvud och mår illa. Sen känns det som det är en förkylning på g med..

Skulle det vara så att jag blir sjuk blir jag som en karl ungefär, väldigt väldigt gnällig och behöver de flesta i min närhets sympati för att känna mig en smula bättre. Allra helst ska jag även åka hem och dräggla ner mammsings kudde och få lite upppassning eftersom det är så synd om mig. Så kort sagt så är d nog bäst för alla ifall jag håller mig frisk !


Seg fredagskväll..

Ja då har vi firat papps 49 års dag, med lite varm smörgåstårta och marängsvisch eller hur det nu stavas. Men grädden var sur.. Väldigt roligt att se hur alla reagerar  på en sånn sak. Pappsing fortsatte äta utan att låsas om att något hade hänt, men när han slänge ett öga mot mitt håll kunde ingen hålla sig för garv. Det slutade med att jag satt och skrek av skratt och ingen förrutom han förstod varför.

Angående licenserna då, kan till att börja med tala om för dom som inte vet (dum som jag är antar jag ju att alla vet vad jag styr med, jag ber hemskt mycket om ursäkt) att det är folkracelicensen jag pratar om, men jag ska utöka till rally med nu. Jag måste bara köra en tävling först, eller sitta bedvid. Men nu har det kommits fram till att jag måste ta ut licensen innan i alla fall. Men blää ! Får se hur det blir med allt.

Jag blev förresten lite nyfiken förrut.. Det finns folk som läser lilla smuls blogg, det vore ju trevligt att höra å veta vilka ni är ju ? Ifall ni har lust kan ni ju skriva en rad eller två ?

GRATTIS PAPPA !

Fortsättning följer..

Gårdagskvällen slutade trots allt bra, eftersom jag pratade med kennie som alltid gör mig glad. Och kom då fram till att ifall det inte skulle bli någon tävling så ska jag ta en tripp ner till honom. Vilket låter väldigt trevligt och det tackar jag absolut inte nej till heller !

Så imorse var vi på ett sjukt tråkigt studiebesök på campus. Sen efter det kastade jag mig på telefon och ringde till sbf's licensavdelning och frågade, så jag fick väl lite mer kött på benen. Men nu måste jag kika vilken skillnad det blir på pris om man löser licensen på olika sätt.

Så ska jag föra viiiilda diskussioner med min far ikväll om detta, eller så blir dom inte vilda. D brukar dom inte bli i alla fall. Men i alla fall så blir det kanske inte så hemskt ifall jag inte kan åka, men jag vill jag är grymt körsugen. Men men, märks hur det blir.

En överdeprimerad torsdagskväll..

Ja idag har jag då haft frilufsdag, började med att jag och fannie gick och solade. Sen shoppade jag ett par skor som jag ska byta imorrn, för jag ska ha ännu en storlek mindre. Sen knallade vi vidare och bowlade jag börja med en spärr sen tre strike på rad, sen gick det inget vidare alls. Några strikar till blev det väl kanske.

Sen nu ikväll så har jag vart på klubben och fått lite papper ifyllda. Så imorgon ska jag ringa till sbf's licensavdelning och fråga om det går att ordna något med mina licenser så jag slipper ta ut folkracelicensen för en tävling för det är lite väl mycket pengar. Går det inte att ordna på något vis så blir det ingen tävling för min del den 25 mars i E-tuna. Så nu är jag väldigt deprimerad eftersom jag verkligen vill åka där, och med min tur kommer jag säkert inte kunna åka där! Bläää säger jag bara.

Nu är det vår !

image77

Nu är det vår i farmor och farfars rabatter !

Smuls håller sig uppdaterad !


Alexander Storckenfeldt klar för Volvo och Polestar 2007

Med knappt en månad kvar till första STCC-testerna kan nu Volvoteamet Polestar Racing presentera sin föraruppställning. Alexander Storckenfeldt (t v på bilden, tillsammans med stallkamraten Robert Dahlgren) har skrivit på för teamet 2007. - Äntligen klart, skönt att få allting klart, säger Storckenfeldt.

19 å allt..

Ja då är man 19 då, känns inte alls ifall någon trodde det. Firade lite i fredags med att gå ut å äta med Fannie (tack så mycket för maten), Tjoffe och Jonas. Trevligt enligt min mening ! Sen bar det av till soffe (eller hanna, men där soffe firades) som fyllde 18 i tisdags. Efter detta gick vi ner mot otten, på vägen träffade vi Zandra och Jimmy. Jimmy som verkligen alltid vill försöka supa ner mig, men han lyckas nog mer med att fylla upp sig själv. Trevligt, sen var det otten som gällde fram till halvtre taget när mor å far var så snälla och hämtade mig. Jag somnade i bilen innan vi hade kommit till stockholmsrondellen tror jag bestämt.

Följande dag hoppade jag upp klockan 9 för att vakna till innan farmor och farfar skulle komma klockan 11 för att fira mig. Men jag kom bara upp för trappan så talade min mor om att hon hade blivigt magsjuk. Så då fick jag ringa till de som skulle komma och tala om att dom kunde stanna hemma. Sen somnade jag om på soffan, när jag vaknade transporterade jag och min kära pappsing bort ett skåp till garaget. Självklart var jag tvungen att springa in i den ena delen och repa upp benet lite grann. Men d är ju bara typiskt mig, så kom kära moster med 2 kusiner och skulle lämna present. Tackar tackar säger jag, sen blev det mat med syster och hennes familj. Köttbullar åt jag förövrigt. Efter maten satte jag mig på soffan igen och satt, till melodifestivalen började. När den var slut gick jag och la mig.

Söndagen började med att bli väckt klockan 8, sen bar det iväg till garaget där vi plockade ur motorn och delade på den och så vidare. Vid ett tiden var det matpaus, och så efter maten fortsatte vi med bilen. Kvällen avslutades i alla fall med ett långt trevligt samtal med min sötnos, mammsing och pappsing trodde att jag hade somnat redan när jag kom uppstudsande.

Kort sagt om helgen då: 20 års dagen kommer antagligen inte heller att firas med mina framtidsplaner. Men den som lever får se.

Onsdag mitt i veckan.

Idag är det då onsdag som är mitt i veckan, och idag ska jag vara duktig. Började dagen med att bli väckt av att någon sötnos ringde mig utan att veta det själv. Men då vaknade jag ju i alla fall, sen pallrade jag mig till skolan. Kom till och med fram INNAN vi började, vilket är lite väldigt sällsynt. Att tilläggas är att jag har väldans hemsk träningsverk med, i mina små fotbollsvader och högst upp i maggen ! Men då har jag väl rört lite på mig i alla fall. Efter skolan har jag tänkt mig att jag ska fortsätta mitt pluggande, och även städa. Jag får nog lov att återkomma med hur min duktiga dag har gått.

Nu har jag kommit fram till att om man saknar något kan man sysselsätta sig med något som påminner om det man saknar, då känns det lite bättre. Det är nog därför jag tycker om att lyssa på radio, för det påminner mig om garaget. För där är alltid radion igång, och för att fortsätta så brukar ju radion spela låtar som får en att påminnas om trevliga händelser/människor som man kanske saknar. Just nu finns det två saker som jag saknar väldigt mycket, den ena är såklart Kennie och den andra saken jag saknar är garaget. Och dit ska jag imorgon efter skolan, ska bli skönt. Så måste jag ju få ordning på min kära bil med. Och allt detta har jag då kommit fram till genom att lyssna på radion.

En sista sak då:
Giva hit lite SOL och VÄRME !

Efter helgen..

Denna helg har gått åt till att gå en licenskurs i rally, vilket tog hela lördagen. Då menar jag HELA verkligen ! Sen i söndags så gratulerade jag Miranda för att hon fyller ett helt år idag ! GRATTIS GRATTIS å HURRA å allt ! Hon blev väldigt glad för min fina present jag köpte, en liten gris som är klädd som en prinsessa och nöffar när man trycker på den. Hon skratta rätt bra åt den, och det var ju meningen. Sen fick hon även en bok, som jag tycker alla barn måste ha ! "Max napp" alla maxböcker är helt klart bäst enligt mig. Min personliga favorit är "Max Bil" den tyckte jag om. Sen var jag ute och promenerade med min mor en sväng. Vi var nyfikna och gick för att kika på huset som brann ner. D stod kvar en och en halv skorsten ungefär, själva stommen till trappan och toaletten låg en bit bort. Sen var ju alla rör och liknande kvar, lite hemst att se igentligen. Att det kan gå så fort så är allt borta. Tycker synd om dom som bodde där ! Sen vart det film, Beck och Advokaten hälsade på hemma hos mig. Den var rätt bra tror jag, spännande i alla fall. Sen pratade jag med min underbaring ! Sen fasnade jag framför sprängaren på tv 4 och sedan somnade jag gott :)