Kokar ägg..

Är precis vad jag ägnar mig åt i denna stund. Ska bli smarrit, efter en lång dag. Efter skolan och en hemskig redovisning tog jag och min lilla vän fannie våra stora stora tunga väskor och promenerade hela vägen till sol å motion för att sola. Vilket var väldigt väldigt varmt idag enligt min mening. Efter denna hetta tog vi en kebab på vår favorit kebaberia (direkt hämtat ur smuls egen ordbok, historien om denna kommer senare). Sen vandrades det hemåt och jag landa på soffan med en film, väldigt seg är jag idag. Men så kan det vara. Maten kallar...

Tisdagen...

Idag har jag först vart i skolan och gjort ingenting känns det som. Eller jo, vi såg en film sen -57 å den var sjukt jobbig att se. Efter skolkan träffade jag min mor och vi åkte först till MC Montörerna där jag beställde ett nytt njur-bjälte. Som kommer i nästa vecka, hoppas d går fort ! Sen handlade vi lite och hux flux var klockan mycket och lilla Jennie åkte iväg och tränade. Vilket idag var lite smått jobbigt faktiskt. Och nu sitter jag här.

Funderar alldeles för mycket, vissa saker kan man tyvärr inte styra över. Jag tror att d är d värsta av allt, jag vill verkligen kunna göra något. Inte bara sitta här och försöka intala mig att allt blir bra.. Men jag hoppas, hoppas, HOPPAS !

Sen har jag kommit fram till att jag har underbara vänner, eller det har jag väl alltid vetat. Men jag är grymt glad att jag har er... Jag har nog hittat dom absolut bästa ! Sen finns det ju vänner och vänner... Och inte att förglömma en liten speciell pojke som gör smulan otroligt glad med ! Ta åt er kära små vänner :)

Senaste inköpet !



overall

Detta är mitt senaste inköp nu, en ny 3- lagers overall ! Har dock varit lite krångel att beställa den. Eftersom storlek 46 inte ens fanns i den modellen tydligen, så en 48 fick det bli. Lite stort men vad gör man ? Den är ju snygg, då borde ju jag bli snygg i den med. Eller så är d så att jag skiter i vilket. D är den jag vill ha i alla fall. Så nu får jag vänta 4 veckor på att den ska komma hem till min sponsor, leverantören tillverkar inte så små overaller förren de är beställda tydligen. Så därför kommer det ta sådan tid, sen blir den direkt importerad från England när den är färdig. Köpgalen som jag känner mig idag så ska jag åka till närmaste MC-affär och kika på nytt njurbälte med. Det gamla klämmer mig på ryggen så jag får stora blåmärken. Så då ska d bli ändring på d med.

Men vad tycks om overallen då ? Smul har bra smak väl ? ;)

HURRA HURRA !

STORT GRATTIS TILL MIN "STORA SYSTER" JENNY PÅ HENNES EFTERLÄNGTADE 20 ÅRS DAG ! NU ÄR DET BARA ETT ÅR OCH 11 DAGAR KVAR TILL VI FIRAR 20 ÅRS JUBELEUM PÅ VÅR VACKRA VÄNSKAP MED !

Synd att vi inte ses oftare än vi gör numera, men det ska d bli ändring på snart hoppas jag. Men hon är den älsta och trooognaste vän jag har !


Bilder från veckan :)

toska

En mycket trevlig liten sovkamrat, han snarkade inte ;)

toska 2

Vill man inte bara krama den söta lilla kissen ?

söto

Min trötta sötnoos, upplysningsvis skulle han lätt vinna vm i att snarka ! :)


gråå

Min sötnoos och jag, som vanligt ser jag ut som en get...

me&fun

Jag å födelsedagsbarnet ! Bästaste fannie :)

me&tjoff

Jag å Tjoffe, jag ser bara hemsk ut å han ser packad ut ;)

johan

Johan, jag tyckte han behövde kyla av sig lite så jag pöla han lite ;D

furns

Tänkarfannie :)

alex&tjoff

Alex och Tjoffe.com sjöng vackert :)

huuuus

Veckan slutade med att pappsen och jag kikade på när ett gammalt hus inte långt från oss brann upp, sorgligt nog. Men d va ganska vackert faktiskt.

Smuls is back !

Ja, nu är jag hemma igen efter en kanon vecka nere i skåne. Synd att tiden går så fort bara, saknar Kennie redan faktikst. Men vi ses nog snart igen skulle jag tro å hoppas på.

Sen så var jag hos min lilla Furns som fyllde år och hade kalas i lördags ! Mycket trevligt att träffa alla igen tycker jag, och självklart stort GRATTIS till bästaste Fannie :)

Lalalla !

Nu åkter jag snart ! Lite nervös för att tappa bort mig på vägen, men d går säkert bra hoppas jag. :)

Hallådär, va händer ikväll då ?

smulfun

En smula och en fannie som provar likadana tröjor i olika färger.
Dom borde vi satsa på för dom var fina :)

snöörp

Detta är då jag i mitt mysiga underställ, efter att ha åkt mina älskade skidor. Kort sagt bjuder jag på denna bilden, eftersom jag ser ut som en snörping i simpor och grodfötter. Men d är bara för mina långfillisånger är lite stoora, jag måste växa till mig tror jag bestämt. Haha, mig vill man inte möta en sådandär  torsdagskväll  ;)

Smulans gårdag..

Detta är vad jag ägnade min dyrbara tid åt igår:
Gick till skolan och gjorde ett prov, som inte gick något vidare alls. Vandrade en stund senare ner till stan, med min vän fannie. Där vi kikade på kläder och prylar man kan önska sig i födelsedagspresent med mera. Väldigt spännande och roligt enligt min mening. Så hämtade vi bilen och begav oss till racketstadion (eller vad byggnaden nu hette?), där spelade vi badminton på vår gympalektion. Jag är nog barnsligt förtjust i badminton tror jag, som i 9an alltid när man fick välja så blev d badminton för d var nog bara då lilla jag var aktiv. Andra bollsporter på den tiden var ju ingen idé att fundera på med dom där galningarna. Men i alla fall, efter badmintonen skjutsade jag fannie till bussen så hon kom hem ordentligt.

Sen bar d iväg till nyköping och tandläkaren, så d fick laga min tandställning lite. Sen åkte jag hem till mor & far och åt pannkaka. Tjatade lite på min stackars sjuka mammsing, men d behövdes nog. Sen kom jag fram till att d hade kommit mer snö sen jag var hemma sist. Så fort som attan letade jag på mina skidor och skulle ta ett varv runt åkern, eller som min far tjatar om "plöjjet". Lite lite snö var det ändå, så d vart puckelpist. Då blir man ganska trött nästan direkt ska jag tala om, men ett varv orkade jag med. Sen åkte jag lite hemma på gräsmattan, bara för jag är lite kooko antar jag.

Efter denna sväng, och efter en stunds vila bar det av hem till norrköping igen. Kikade på efterlyst och insider, sen fasnade jag vid datorn. Men inte att förglömma så pratade jag med min sötnos med, och nu är d bara två dagar kvar tills jag ska åka dit ! Ska bli roligt tycker jag..

Jag vill tacka SVT !

magnusen

Här har vi då Magnus, herrn som alltid gör lilla Jennie glad. Går att prata med om absolut allt mellan himmel och jord. Han är liksom en sådandär som förstår sig på mig bättre än andra. Det roligaste av allt är att herrn först av allt såg mig på TVn, så jag vill tacka SVT för att dom sände den hemska intervjun med mig på Landet runt. Lite tufft tycker jag själv, jag kände mig lite som en TV kändis när han talade om d. Nu är jag bara kalasglad över att han hittade mig, han är en sådan där finare vän man får leta efter tror jag bestämt ! En sådan där vän man inte släpper i första taget. + Att han är folkracetok såklart. Ger ett stooort plus i kanten i protokollet. Men nu är d sovtider så jag orkar upp imorgon. Natti !

Julgrisen Smulan !

smuli

"BRYR SIG OM GRISAR ”TV 4 har bett mig göra det här och jag tyckte det verkade lite smålustigt”, säger statsministern om sin benådning av julgrisen Smulan i Bingolotto."

Min bingolottogris ! Den är såå otroligt söt, synd att vi inte är så lika bara :(
D var så att den där lilla skönhetssmulan var med på uppesittarkvällen den 23/12 2006, d var en fin kväll enligt mig. Men efter d vet jag inte hur jag resonerade riktigt, men d hör inte riktigt hit. Nu är d nämligen så att Mr. Santosh Berggren har talat om att han gömmer denna smulan på hemlig plats så att jag inte ska kunna komma och kidnappa sötnosen. ATTANS ! Om någon sett min favoritgris kan ni väl slå mig en pling ? Vore helt enkelt kalas !

Dom får mig att fastna !

solberggrönhirvonenflodinloeb

Detta är herrarna som höll mig vaken igårkväll, d spelar verkligen ingen roll om jag redan sett sammandraget från svenska rallyt. För när jag slår på tvn och ser det nästa gång så sitter jag likföbannat där å stirrar som om jag inte sett det alls. Självklart visste jag redan att d var Grönholm som vann, men nej lilla smulan kan inte sova om hon inte ser färdigt.

Jag kan ju då tala om vilka dessa herrar är för den som inte vet, med början från vänster:

Petter Solberg: Min idol lätt ! Om nån har hört hans underbara norska brytning när han pratar engelska så måste ni lätt hålla med om att han är grymt tuff ! Inte bara därför han är smulfavorit heller.
Marcus Grönholm: Vann svenska för femte året i rad, säger väl lite om han kanske. Kort sagt så är han ett 39 årigt mumintroll, som vet hur man rattar bil på svenskt vinterunderlag.
Mikko Hirvonen: Ja, d är väl nån galen finne som kom 3a i svenska i år, duktig förare han med såklart.
Patrik Flodin: Sveriges framtidshopp om ni frågar mig, jag tror han kommer gå långt. Han har framtiden för sig, och köra d vet nog alla att han kan. Jag tycker d är lustigt att han orkar så mycket, han ser ju inte speciellt stark ut om ni frågar mig. Men vem vet ? Killen kanske är superman ! ;)
Sebastién Loeb: Förutom hans franska brytning så man inte hör hälften av vad han säger så är han nästan kung, han och solberg tror jag bestämt. I alla fall om ni frågar mig, denna lilla fransman är nog galen som Grönholm sa vid ett flertal tillfällen han blev intervjuad. Men jag rekomenderar honom starkt att klippa sig, för den frillan han har nu passar inte alls speciellt bra.

Kort sagt några av mina förebilder, jag skulle lätt vilja bli som dom ! Undra vem jag skulle passa bäst som: en norsk skogskatt som låter som en bonde när han pratar engelska, ett galet mumintroll, en liten finsk sork som bara visar sig ibland, en svensk liten "mammas pojke" som ser ut att vilja bli nypt i kinden eller en fransk leopard som är förkyld så ögonen har svullnat ihop ?

Tjoffe.com = svin ?

tjoff
Detta är då Mr. Tjoffe.com

Glädjedödaren nummer 1 !
Han säger ju själv att han är ett svin å d kan jag ju hålla med om ibland, som till exempel när jag sitter och är otroligt lycklig över antalet läsare av min blogg, som förtillfället ser ut som såhär:

Totalt antal sidvisningar: 735 Totalt antal unika besökare (IP-adresser): 135


Och vad är det första man ser då sen då ? Jo, att Mr. Tjoffe.com har kommenterat och talat om:

Totalt antal sidvisningar: 7076 Totalt antal unika besökare (IP-adresser): 1102

Frågan är då om tjoffe.com är ett svin ( Fast han är trevlig, när han är onykter ;) ?

Måndag

Idag har jag haft otroligt ont i mitt huvud. Men jag får göra som papps alltid säger: "Se d som ett framsteg !" Upplysningsvis så har jag varit på boxningen nu igen, imorrn ska jag pallra mig iväg på pilatesen. Jag har även kommit fram till att jag ska ta och börja träna lite mer, tänkte ta och få lite muskler tills mitt Folkrace år börjar. Mitt mål är att klara tre heat + final på nyköpings bana. Med andra ord 14 varv, eller till och med kanske kunna klara av att ratta en 99a tre heat + två finaler om det skulle vara runner up. Då är d 19 varv. Ojojoj, förra året har jag ju till och med filmbevis på att jag inte klarar av 14. När jag delade bil med Johnny så var jag ju snäll och tog ett räcke sista varvet i målkurvan. Du var jag riktigt slut, men tur som var att jag hann springa hela vägen ner till startplattan för att stoppa så han hann åka A finalen. Å den vann han ju så säkert så. D var en tävling att minnas, synd bara att jag missa växeln i starten på finalen. Fortfarande lite surig när jag tänker på d.

Men nu är det nytt år med nya möjligheter ! Och i år ska d satsas en hel del mer från min sida, för nu är d inget garage bygge eller något liknande som hindrar mig. Debuten i år blir den 25 Mars i E-tuna. Måste förresten ta och anmäla mig till licenskursen kom jag på :)

Uppåner !

Blidde ingen pulka åkning denna helg, finns ju inte så mycket snö här ute.  Men kallt är d i alla fall, igår var jag med min klockrena pappsing hela dagen. Först hjälpte jag han att kasta in ve, å sen bytte vi ljuddämpare på 9000. Så tog vi oss en tripp till min käre broder, å sen en sväng till stavsjö. Kvällen gick åt till att kika på melodifestivalen och sedan kika efter en ny overall.

Känns som min blivande nya overall är d ända positiva i just denna stund. Undra varför va, men skitsamma. Har man tur kanske d löser sig, annars gör d d inte å d är ju synd. Men isf har jag ju iaf ny overall att glädjas åt. D gäller att försöka se saker och ting positivt väl ? Hur man nu ska kunna göra d alla gånger. Men jag ska väl sluta vara så negativ hela tiden, imorrn är d boxning igen. Ganska roligt faktiskt, nu var jag ju lite positiv.

Nej just i denna stund har jag slutat vara negativ igen då. Poooositiva tankar.

Äntligen fredag !

Just nu så känns d mesta faktiskt rätt dåligt, långt från allt alltså. Men ändå, jag har kommit fram till att jag vill plugga vidare till hösten Men alla univetsitet/högskoleutbildningar jag vill gå måste man ha plyggat massa annat konstigt. Men d är väl bara ta reda på vad man måste göra innan, vill man någonting tillräckligt mycket så går d väl antar jag. Känns riktigt tungt just nu bara. Om någon snäll människa har något bättre förslag på vad jag ska göra så tala gärna om d för mig !?

Nae men annars är d väl kalas, en vecka kvar till d efterlängtade lovet ! Längtar massor dit..

Tisdag kväll

En paus i allt pluggande ! Ganska skönt faktiskt, för min hjärna tycker inte om datorkommunikation verkar d som. Men man får väl försöka göra vad man kan imorrn på provet. Jag gillar tanken på att det faktiskt bara är ca 1 ½ vecka kvar tills det är lov nu. För alla vänner och bekanta och alla andra som inte vet d så är d en vettig upplysning. Jag råkar väl då längta ihjäl mig efter lovet snart känns d som. För jag ska träffa sötaste lilla pojken jag vet då ( Bortsett från min lilla ögonpärla Gustav, men han räknas ju inte in där igentligen ). Men jag vill ha lov som sagt, och jag vill ha d nu ! Jag vill, jag vill, jag vill... Nej innan måste jag allt plugga min datorkommunikation igen. Allt har väl sin tid om man säger så.


Söndagsmyyys

SulGus

Jag å min lilla gosunge Gustav, när vi såg på bilar-filmen i söndags morse.


Några små suddiga bilder från helgen..

Emmis

Världens bästa svägerska tror jag bestämt !

EmRi

Bästaste broder och Emmis, nyktra å glada ;)

Jimmy

Jimmy, fylletratten själv ! Fast han är trevlig.

Efter helgen..

I fredags var jag med de flesta tjejorna på mors sida av släkten å åt mat på fik@ i nyköping. D var trevligt att träffa alla igen. Till min kusin Tesse och min stora förvåning satt väldigt många av våra gamla högstadielärare vid bordet bredvid. Om vi säger som så: D var ingen trevlig syn direkt. Efter en stund kom vår käre gamle engelska lärare in genom dörren. Han såg rätt nöjd ut när han kom in, men hans min var obeskrivlig nästan när han fick syn på oss. Han har nog aldrig förrut kopplat att vi råkar vara av samma kött å blod inte. Snälla som vi är låtsades vi inte se honom och garvade lite i smyg åt honom. Trevligt att träffa på henne igen, så vi bestämde att på torsdag ska vi dejta lite. Eller ja, gå på bio å sådär. Ska bli trevligt !

Vidare till lördagen, jag var duktig och pluggade. Sen kom syster med barn så åt vi lite. Sen kommer vi till kvällen, då var d klubbfest. Vilket var trevligt, kul att träffa Zandras pojkvän Jimmy igen. Han är trevlig tycker jag, lite elak när han alltid tycker att jag ska ha någonting att dricka. Nästan så jag tror han försöker supa ner mig. Men d gick inget vidare för han. Däremot så var min bror duktig på att halsa i sig endel. Sen tycker han ju mest att d är roligt att spela lite trög med. Var en trevlig kväll, trots att Zandras far var elak som vanligt. Drog bort min stol när jag satt på den redan så jag flög i backen. Alla andra hade ju roligt åt d i alla fall. Så  nu har jag ett jätteblåmärke på ena armen, eftersom jag träffa bordet på nått vis innan. Å så fick jag lite ont på min rumpa med. Men d överlever man väl, sen skulle gubben lyfta på mig å konstaterade att jag nog inte vart så lång förrut. Å så BOM upp i taket med smulans huvud. Men "d är ju inte varje dag du gör så". På vägen hem hade jag en snarkande broder på min axel, d tog inte allt för lång tid att få ut broder ur bilen heller idag. Vi slapp bära in han i alla fall. Somna som en slagen gjorde jag när jag äntligen kom hem.

Söndagen blev lugn, kikade på halva bilar filmen med min söta brorson. Sen busade jag lite med både Gustav å Stina.. Så söta små barn d där! Åt lite mat å pratade med min sötnos. Sen passade jag på att sola och skriva en räkning till pappsen. Sen var d hemgång som gällde. Var lite tråkigt att komma hem till tystnaden så jag ringde min vän Fannie och uppdaterade mig lite om helgen. Sen ringde jag sötungen igen, så kunde jag sova gott hela långa natten.

Idag har jag bara vart i skolan å på banken, gick på stan med Fannie och hennes lillasyster en sväng. Så klippte jag mig, känns som mitt huvud är 3 kg lättare nu. Men nu är det dags att stoppa något i magen innan jag ska iväg och boxas igen.

Fler bilder från Lund :)


komiker

Den skånska komikern som i alla fall jag skratta rätt bra åt ! :)

jenniejocke

Jocke å jag tänker så d knakar... väl ?

folk

Massor med ungdomar var vi.

jimmyigen

Jimmy Johansson i egen hög person. Väldigt intressant ;)

SEM

Sebbe, Emil å Mattias några av oss NMK'are !

emnåke

Emelie, Dansarn (?) å Kenniiie :)

ung

Några ur ungdomsgruppen som arrangerade den trevliga helgen ! D tackar vi för, eller jag i alla fall.

ZaEl

Systrarna Nilhed Andersson, mina kära rumskamrater :)

meee

Ojoj, mig vill man inte träffa på en lördagkväll sådär ! Haha.

Em

Emelie så otroligt rolig och snäll tjej ! :)

Kennie =)

En riktig sötnos :)

Loka

Danskungen behövde sin loka på söndagen, undra varför ? ;)

za

Fler som ser lite slitna ut ;)

JoEm

Jocke å Emelie sjukt roliga och trevliga människor det där, synd man inte träffar dom oftare.

Fr

Ser ut som en liten smula vill gå hem å sova.




Fotograf: Jörgen Andersson

Smulans stora upptäckt !

Just nu sitter jag faktiskt och funderar och skriver upp allt jag ska göra under den närmaste... tiden. Och med d har jag kommit fram till att jag borde skaffa mig en kalender och planera mitt liv lite bättre. Jag har alldeles för mycket att göra för att ha allt i huvudet just nu. Det är till och med så att jag borde göra en att-göra-lista ! Eller så är det så att ingenting fasnar i mitt lilla huvud just nu heller. Eller jo, vissa saker. Men bara d intressanta. Mot staden imorgon efter skolan då, jag ska leka stor och gå till banken och allt.