Dålig uppdatering !

Ja tävlingen i hbg gick ju som den gick.. 2a2a2a den eviga tvåan kände jag mig som, men a-final blev d iaf ! Å där gjorde jag min första tjuvstart ! Å den va inte dålig.. Så fick man hålla sig i skinnet å kom ut trea efter en tur i startsmällen. Så jaga jag lite å vad gör jag ? Jo jag kör för fort å bromsar försent in i en kurva å snurrar ! Goodbye ! femma slutade jag på d viset ! Klantigt !

Så till nästa misstag ! Laholm i lördags, dela bil med kennie. Efter dagen hade jag blivit tvåa, trea, trea så en b-final fick d bli. Å vad gör jag där ? En kass start men smiter förbi till en tredjeplats å är uppe å nosar på andraplatsen, självklart har jag återigen för brott å bromsar för hårt på nyvattnad bana. Goodbye igen ! Fyra blev jag å fick ett pris som säkerligen inte var högre än fyra centimeter ! Bra jobbat Jennie, kan vara dags att söka sig vidare snart. Men först så är det "hemmatävling" i Helsingborg nästa helg ! Å då är d två dagar samt att min älskade far kommer hit och hjälper å stöttar mig ! Så jag längtar sjukt mycket dit. Så tills dess ska jag lägga band på mina nerver så får vi se hur d går.

Idag blir d å åka in till stan för att pröva ut smoking å kostym till min liilla älskling. Ska bli roligt, han kommer nog bli jättefin ! Snart student å han kommer få en sjukt mycket bättre å roligare student än vad jag fick, men d är han värd ! Efter allt slit, men vad vill herrn ha i present ? Ifall någon har ett vettigt förslag så hör gärna av er ! :)

- Byee !